Κασσιανού Έφη

Κατάγομαι από τον νομό Αχαΐας, από ένα χωριό της Πάτρας.

Είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών πτυχιούχων των πανεπιστημιακών τμημάτων: Παιδαγωγικού, Κοινωνικής εργασίας, Ιπταμένων πολεμικής αεροπορίας και Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ). Έχω σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών .

Επίσης είμαι πτυχιούχος του τμήματος φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής).

Από τον Σεπτέμβριο του 1989 ζω και εργάζομαι στην Σύρο όπου είμαι και μόνιμοςκάτοικος. Είμαι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Γενικό Λύκειο Σύρου όπου από τον Φεβρουάριο του 2019, εκτελώ και χρέη υποδιευθύντριας.

Κατέχω πτυχία επίσημου κριτή Καλαθοσφαίρισης , Πετοσφαίρισης, Κολύμβησης, Στίβου και παίρνω μέρος στους αγώνες του νησιού και του νομού ευρύτερα, ως κριτής – διαιτητής. Υπήρξα ενεργό μέλος για 14 περίπου έτη στο σωματείο του ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (τμήμα καλαθοσφαίρισης) προσφέροντας υπηρεσίες ως βοηθός – φροντιστής – Α΄ βοήθειες λόγω
πτυχίου φυσικοθεραπείας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 καλύπτω ιατρικά (πτυχίο φυσικοθεραπείας –σεμινάρια Α΄ βοηθειών – σεμινάριο ΚΑΡΠΑ) τα τμήματα του ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ , της ΒΑΛΕΝΘΙΑ καθώς και του ΑΟ ΠΑΓΟΥ (τμήματα ποδοσφαίρου) στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Κασσιανού Έφη