Λημναίου Στέλλα

Ψαριανού Στέλλα του Φιλίππου καταγωγής Άνδρου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα με ημερομηνία γέννησης 14-1-1964 .Τόπος διαμονής Ν.Φιλοθέη –Π.ψυχικό μέχρι τον Μάρτιο του 2000 όπου μετά εγκαταστάθηκα στην Σύρο.

Τελείωσα το Δημόσιο Γυμνάσιο και Λύκειο Π.Ψυχικού . Αμέσως μετά παρακολούθησα ιδιωτικό ΙΕΚ με αντικείμενο γραμματειακή υποστήριξη και βοηθός λογιστού.

Μόλις τελείωσα τη σχολή εργάστηκα τα 10 πρώτα χρόνια σε φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών και αμέσως μετά για 7 χρόνια ως ιδιαιτέρα γραμματεύς στον καθηγητή της καρδιοχειρουργικής κ. Παναγιώτη Ασημακόπουλο στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, στο ιατρείο του και στην κλινική.

Τον Απρίλιο του 2000 μετακόμισα στην Σύρο λόγω οικογενειακών επαγγελματικών υποχρεώσεων, οπότε σιγά σιγά μεγάλωσε η οικογένεια αποκτώντας 2 παιδιά 18 και 16 ετών σήμερα.

Εδώ εργάστηκα ως ιδιαιτέρα γραμματεύς στον Δ/ντα Σύμβουλο και παράλληλα στον Πρόεδρο της ΚΑΖΙΝΟ ΑΙΓΑΙΟ Α.Ε. έως το καλοκαίρι του 2006 και τέλος από Νοέμβριο του 2006 εως Ιούλιο 2011 στην ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ στο γραφείο τύπου και δημ. σχέσεων.

Για λόγους υγείας έχω σταματήσει πλέον να εργάζομαι παρ΄όλα αυτά όμως δραστηριοποιούμαι σε διάφορους συλλόγους, ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση κλπ. Θα ξεκινήσω ,με την θητεία μου ως πρόεδρος για 2 χρόνια και αμέσως μετά άλλα 2 χρόνια ως αντιπρόεδρος στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του ιδιωτικού σχολείου Αγ. Γεώργιος ( φρέρ ) τα χρόνια που τα παιδιά μου φοιτούσαν εκεί. Αργότερα ως αντιπρόεδρος στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ον Γυμνασίου. Μέλος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

Ενεργό μέλος της αδελφοποίησης της Σύρου με την Grillon ( Γκριγιόν ) πόλη της Γαλλίας όπου εφέτος εορτάστηκαν τα 25 χρόνια αδελφοποίησης, έχω επισκεφθεί 2 φορές την πόλη επίσημα καλεσμένη για τις εκδηλώσεις τους.

Επί 3 χρόνια υπεύθυνη από τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης για την φιλοξενία των παιδιών που έρχονται από την εμπόλεμη ζώνη της Αρμενίας και φιλοξενούνται στο Κίνι στις εγκαταστάσεις των αδελφών μοναχών «Φρέρ».

Μέλος του Θεατρικού συλλόγου << ΑΠΟΛΛΩΝ >>.

Συμμετέχω στο Συριανό καρναβάλι εδώ και 6 χρόνια τα τελευταία 2, με την ομάδα της αδελφοποίησης της πόλης της Γαλλίας.

Λημναίου Στέλλα