Μαραγκού Κανδιώ

Γεννήθηκα στις 24 Μαίου1981 στην Ερμούπολη της Σύρου και κατοικώ στην Ποσειδωνία. Με τον σύζυγό μου, Άρη Ρώτα, έχουμε αποκτήσει μία κόρη, την Ήβη, ηλικίας 14 μηνών.

Φοίτησα στο Τμήμα Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και αποφοίτησα με βαθμό ‘’Λίαν Καλώς’’. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών και απέκτησα τον τίτλο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του τμήματος Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Περαιτέρω, από το 2006 έως το 2008 ολοκλήρωσα τον 1 ο και 2 ο ετήσιο κύκλο σπουδών στο Ελληνικό Ινστιτούτο Γραφολογίας στην Αθήνα (σπουδές αναλυτικής και δικαστικής γραφολογίας).

Από το 2005 έως σήμερα ασκώ μάχιμη δικηγορία ως δικηγόρος Πρωτοδικείου Σύρου, στην Ερμούπολη της Σύρου, ενώ το 2017 προήχθην σε δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω.

Από τον Ιανουάριο του 2014 είμαι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και από τον Ιανουάριο του 2018 διατελώ χρέη Ταμία του Δικηγορικού Συλλόγου.

Στην τοπική αυτοδιοίκηση διετέλεσα Δημοτική Σύμβουλος του πρώην Δήμου Ποσειδωνίας (Ιανουάριος 2007 έως Δεκέμβριος 2010), ενώ για τη διετία Ιανουάριος 2007 – Δεκέμβριος 2008 άσκησα καθήκοντα Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου του τέως Δήμου Ποσειδωνίας.

Είμαι κάτοχος Πτυχίου Σπουδών στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

Άλλα ενδιαφέροντά μου είναι η Μουσική, το Θέατρο και το Τέννις (την περίοδο 2012 – 2015 διετέλεσα Γενική Γραμματέας του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου).

Μαραγκού Κανδιώ