Μπόλιας Αλέξανδρος

Γεννήθηκα και ζω στο Αχλάδι της Σύρου. Σπούδασα στο Τμήμα Διοίκησης Κοινωνικών/Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων του ΑΤΕΙ Μεσολογγίου. Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στο  Δ.Π.Μ.Σ Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, στη Σχολή Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο.

Έχω απασχοληθεί για αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως τραπεζικός υπάλληλος μέχρι πρόσφατα, όταν αποφάσισα να ανακαινίσω και να αναλάβω ως κύρια απασχόληση, την οικογενειακή μονάδα φιλοξενίας, το ξενοδοχείο Έμιλυ, στο Αχλάδι της Σύρου.

Σημαντική θέση στη ζωή μου καταλαμβάνει ο αθλητισμός. Ασχολούμαι με το τρέξιμο από παιδί. Είμαι μαραθωνοδρόμος, υπήρξα ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Δρομέων Σύρου, είμαι ενεργό μέλος του Α.Σ. Ποσειδών Σύρου και της ομάδας δρόμων αντοχής One Step Beyond Endurance Team. Είμαι γνωστός για τις
διακρίσεις μου σε μαραθωνίους αγώνες, στα νησιά του Αιγαίου, στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Σχετικά με τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες για την Σύρο», πιστεύω στην αξία και την ομορφιά της ζωής του νησιώτη. Θέλω να συμβάλω στην προώθηση δράσεων για την ανάδειξη των ιδιαίτερων
χαρακτηριστικών του νησιού, προς όφελος των επισκεπτών, αλλά και των μονίμων κατοίκων. Στόχος είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας όλων μας, σε συνεργασία με αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο μας.

Μπόλιας Αλέξανδρος