Πρίντεζη Αγγελική

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Ποσειδωνία της Σύρου. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, του Πέτρου, Ηλεκτρονικού Τ.Ε. και της Χριστίνας, βρεφονηπιοκόμου Τ.Ε. με μεταπτυχιακό τίτλο στην Ειδική Αγωγή.

Εργάστηκα στην Εμπορική Τράπεζα στην Ερμούπολη, από όπου αποχώρησα με εθελούσια έξοδο το 2010.

Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, με την εμπιστοσύνη των Συριανών, «συναντήθηκα» για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από τα πρώτα δειλά βήματά μου έως το 2014, προσπάθησα σε όλους τους φορείς που συμμετείχα (Οργανισμό Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Λιμενικό Ταμείο, Επιβατικό Σταθμό, Επιτροπή φορολογικών υποθέσεων), με
προσήλωση στο αποτέλεσμα, επιμονή και πολύ δουλειά να σταθώ αντάξια στις προσδοκίες των συμπολιτών μου.

Στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχα στον συνδυασμό του Ανδρέα Γιαλόγλου, χωρίς να συμμετέχω θεσμικά στα κοινά, λόγω της μη επιλογής μου.

Με τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την αγάπη μου προς το συνάνθρωπο, και ιδιαίτερα προς αυτόν που χρήζει βοήθειας, συμμετέχω ενεργά σε πολλές εθελοντικές δράσεις στο νησί μας. Από το 2015 διαχειρίζομαι στο διαδίκτυο μία κοινωνικού περιεχομένου ιστοσελίδα, παρέχοντας ενημέρωση και βοήθεια στις γυναίκες, την οικογένεια και το παιδί.

Πιστεύοντας πάντα στη δύναμη της ομάδας, με όραμα για το καλύτερο που αξίζει για εμάς και τις μελλοντικές γενιές, ακολουθώ και κάνω πράξη εδώ και πολλά χρόνια ,τα λόγια του μεγάλου πολιτικού-σοφού Μαχάτμα Γκάντι:

«Πρέπει εσύ να αποτελείς την αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο»,

έχοντας «ανοιχτούς ορίζοντες για τη Σύρο», το νησί που είναι το σπίτι μας, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας. Η ζωή μας.

Πρίντεζη Αγγελική