Πρίντεζη Τερέζα

Γεννήθηκα στις 31 Ιουλίου 1971 στη Σύρο. Μεγάλωσα και κατοικώ στην Ποσειδωνία. Είμαι παντρεμένη με δυο παιδιά, ένα αγόρι φοιτητή της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού και ένα κορίτσι μαθήτρια τρίτης Γυμνασίου.

Απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Σύρου και της σχολής THE LONDON SCHOOL OF FOREIGN TRADE στο Λονδίνο. Σπούδασα ναυτιλιακά και ναυλομεσίτης, ενώ παράλληλα δούλευα στο ναυτιλιακό γραφείο του ship broker Κυρίου Νικολάου Παλαιολόγου στο Λονδίνο και στη συνέχεια στη Σύρο. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι σε γνωστό ξενοδοχείο εστιατόριο της Σύρου ως βοηθός μάγειρα, μιας και η μαγειρική, από χόμπι, έγινε επάγγελμα.

Ασχολούμαι με τα πολιτιστικά της Σύρου. Διετέλεσα γραμματέας για έξι χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Βάρης «Η ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΣ». Επίσης είμαι δραστήριο και ενεργό μέλος στον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο «Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» καθώς και στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Σύρου.

Έχω παρακολουθήσει επιτυχώς Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης με τίτλο «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ», καθώς επίσης και εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ–ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ».

Μιλάω πολύ καλά την αγγλική γλώσσα.

Πρίντεζη Τερέζα